Snygg


Är trökad

Har varit med sopihe i dag och spelat pang pang spel. Det var skit kul. Sedan när vi var hemma hos henne så gjorde vi nudlar. Naw så gott. Tills min mamma ringde och sa att vi ska äta mat. Det blev grill. När jag kom hem så kom våran granne. Flickan som är två och ett halvt år. Hon är en ängel från ÅVAN....

Bloggen

Ska göra mig i ordning, och snart träffa Sophie. Ska göra lite ROLIGA arab filmer. HAHah som en på you tube. Har ni typ några tips hur man kan fixa lite på bloggen. Har typ nada om hur man gör???

Kommer sakna er oerhört mkt!!!

Ja i morgon så åker Nikolina och Veronika till Kroatsien. Kommer sakna dom så oerhört mkt. Men har Sophie kvar hemma hos mig. Så jag inte behöver vara ensam så mkt.

L' O R É A L

Jag gick i stan i Västerås och shoppade lite. Fanns inget att shoppa typ. Jag köpte en blå jacka/koffta och en guld rappar keps.




Helt plöttsligt så såg jag en bild på mig på en buss.
Skoja. ahaah:P

Ny kepa!!!

Denna nya kepa är snygg!!!

Min älskling

Har varit i Västerås i dag! Åkte två och kom hem halv sju. På vägen hem så åkte vi förbi en godisaffär som fanns 400 olika godis sorter. Men fanns rätt goda godisar. Sedan så stack vi hem. När vi var hemma så tog jag nycklarna och sprang till ytterdörren och öppnade dörren. Och jag ropade på min lilla vovve Calle, med det fanns ingen Calle hemma. Jo då var han hemma hos grannen på besök. HHA, jag sprang till honom och tog honom upp i min famn och pussade igäl honom. Han är fan bäst

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0